Az új fórumról

Új design, új fórum... vélemények, javaslatok és főleg észrevett, még létező hibák, jöhetnek

» 2009. június 14. 22:58

Jajjdejo, sötéttéééma ::party::
Viszont van valami... mármint inkább eltűnt... ^^
Eddig a jobboldalon a legújabb hsz mögött a szerző neve mellett volt egy ilyen kis ikon, ami abba a topicba vezetett ahova az a bizonyos hozzászólás írva lett vagyon.
És ez nekem hiányzik :ymblushing: Nem lehetne visszahívni? ;;)
Kuoleman enkeli
Haladó

Posztok: 780

» 2009. június 14. 14:05

Van sötét téma a sötétlelkűeknek :)

Aki akarja, állítsa be magának, erre:

Felhasználói vezérlőpult > Fórum beállítások > Megjelenés

kettő közül lehet választani, értelemszerűen a _dark végű a sötétebb
_n
_Nec
Wishmaster

Posztok: 340

» 2009. június 8. 15:26

Ha a motor engedi, egy komplexebb képformázási megoldás nem jönne rosszul. Nem találtam rá módot pl, hogy képet kóddal átméretezzek, hogy ne csak eredeti méretében lehessen beilleszteni. Vagy, ha mégis lhet, akkor ki kéne egészíteni a BB leírást egy átméretezésre vonatkozó bekezdéssel.
Kép
Reosir
Gyakorlott

Posztok: 1781
Tartózkodási hely: Tápiówilska :-) (Pomázváros - Kátyufalva - Győrsziti)

» 2009. június 8. 11:25

Én egy konkurens fórummotort jobban ismerek ennél, ott be lehet állítani, hogy az idézet gombra kattintva az idézetből eltávolítja a beágyazott idézeteket (tehát az idézet által idézettet már nem idézi :D ). Így nem alakulhatnak ki egymásba ágyazott idézetek, amik - szerintem - rendkívül zavaróak. Ha lehet, szerintem itt is kéne alkalmazni ezt a beállítást.
OverLord
Újonc

Posztok: 199

» 2009. június 7. 20:55

Engem egyesegyedül az zavar (és ezt tessék értékelni:D) hogy jobb oldalt a topickategóriáknál az utolsó odaíró emberke neve mellett nincs már ott, hogy melyik topicba írt konkrétan... Én nagyon örülnék, ha azt vissza tudnátok csinálni. ::kiss::
I want to find the secret path
A bird delivered into my heart...
Myrafelle
Vén róka

Posztok: 2025

» 2009. június 7. 9:22

Reosir írta:Ja és még valami, kifejezetten előnytelen dolog, hogy hsz-szerkesztés közben kiléptet. Ha biztonsági szempontból nem muszáj így lennie, át lehetne ezt állítani, vagy meg lehetne növelni az időkorlátot?

sudo gedit - > hsz megír -> kopipészt - > Elküld :)

Faterom is sokat nyammog, hogy miért nehézkes FCKEditorban a formázás... persze hogy az, főleg ha egy szóközt 15 sorban formáz.

Amúgy azt hiszem a userbeállításoknál lehet állítani... vagy szerverszintű... fenetudja
myUserbar.hu
myUserbar.hu
kabát
Vén róka

Posztok: 2853

» 2009. június 6. 21:52

Nemtudom lehet, hogy ez csak nállam van, de több helyen -pl.: a turné menünél- nem lehet görgetni semerre sem, elég zavaró.
berserker
Újonc

Posztok: 1

» 2009. június 6. 10:48

Ja és még valami, kifejezetten előnytelen dolog, hogy hsz-szerkesztés közben kiléptet. Ha biztonsági szempontból nem muszáj így lennie, át lehetne ezt állítani, vagy meg lehetne növelni az időkorlátot?
Kép
Reosir
Gyakorlott

Posztok: 1781
Tartózkodási hely: Tápiówilska :-) (Pomázváros - Kátyufalva - Győrsziti)

» 2009. június 5. 6:57

trezor írta:Egy pár topicnál meg azt jelzi h nincs hsz. :-?
:)

Ahogy én néztem, egy idő után azt gondolja, hogy annyi ideje nem nézett senki arrafelé, minek jelenítse meg a legutóbbit, hát inkább nincs.
mazsola
Pixeltologató szakmunkás

Posztok: 4438

» 2009. június 3. 21:33

Huhh... na, ezt is észrevettem, hogy itt változás volt. xD (hátja, inaktívság-féleség, jah ^^")

Fura, fura... van még egy-két screenshotom a legelsők közt lévő kinézettel. Összehasonlítva ezzel totál fura. ^^ *vállvon összességében*
"Egy olyan világ, ahol a szemet szemért elv érvényesül... vicces lenne, mert senkinek se lenne szeme." Todd Gandhi

witya
Gyakorlott

Posztok: 1169

Következő