» 2004.12.05. 14:29
A mi zenekarunk éppen egy igen kultúrált hullámvölgyben tanyázik.
Kénytelenek voltunk néhány kellemetlen tagcserén átesni.
Jelenleg akik biztosak, a dobosunk, a nõi énekesünk(Mazsi), és én a bõgõmmel.
Van egy gitáros srác, aki nagyon küldi a dolgokat, csak kérdés h mennyire veszi ezt a dolgot komolyan, mert úgy tûnik nekem, h semennyire.
Szervezés alatt van még egy lehetõség gitárügyben (aleister).
Jelenleg van egy billentyûsünk, de az értékét max a hangszere adja. Megállapodtunk Ãgy hárman, hogy kap még egy esélyt a kövi próbára, és ha nem zavarja le a dolgokat 9 esre akkor megtanÃtjuk repülni.
Jelenleg a pótlását nem tudjuk megoldani, bár igen aktÃv billentyûskeresésben vagyunk. A fiúénekesünktõl személyes (és psze szakmai) okokból voltunk kénytelenek megválni, az õ pótlása tûnik a legnehezebbnek, de ez nem annyira sürgõs, mint a hangszereseké. Helykitöltésnek én is ellököm (NEM énekelem, mer azt nem tudok) a szövegét, hogy tudjunk próbálni, de ez nem megoldás hosszú távon.
A legrosszabb az egészben, hogy a teljes nyári programunk veszélybe került emiatt, ugyanis a koncertek leszervezéséhez demóanyag kell, amit legkésõbb márciusban kellene rögzÃteni, valamint egy sajátfelvételû anyag amely a teljes program jelentõs hányadát magában foglalja. ez szintén márciusra.
namármost a jelenlegi tempónkban ennyi idõ alatt képtelenség összedobni egy másfél órás programot. Szal nagyon úgy tûnik, hogy a Kapolcsi banzájt fújhatjuk. meg még egy rakat másikat.
[quote]Hrvatska Ãrta:
SzÃvesen veszek tanácsokat hogyan érdemes egy nagyon erõltetett zenekart összehozni. Itt a "nagyon erõltetett" alatt azt értem, hogy zenészeket össze kéne még szedni.
[/quote]
Erre csak azt tudom javasolni, hogy kezdd el hirdetésekkel bombázni a különbözõ netes és nyomtatott zenei hirdetési helyeket, elébb-utóbb csak jelentkezik olyan zenész, akivel tudsz együttmûködni.
De azt el kell hogy mondjam, hogy fõleg eleinte igen sok kudarcélménnyel fog járni a dolog. E.g jelentkezni fog egy rakat pénzemvancsaktudásomnincs alak, de a türelem általában meghozza a gyümölcsét.
Nagyon fontos az, hogy az illetõ zenei Ãzlése 100% osan egyezzen meg a Te zenekari elképzeléseiddel, mert ha nem szereti azt a zenét, amit játszani kellene, akkor abból csak a zûr lesz. Szal ne csak a tudását nézzed az illetõnek!!!