[quote]DrummerGuy Ãrta:
Nem nevezném magam kezdõnek dobosnak... ::grin:: Viszont igazad van,nem õ az isten,Weckl mester is ott van.Blackwell szintén.Portnoy egyébként (szerintem)azért jó,mert iszonyat technikásan játszik,kihasználja a cuccost rendesen.Cirkuszi dobosnak meg végképp nem nevezném... A Virgil Donati név mondd neked valamit?
Larsról csak annyit hogy egyetértek,de jobban komálom a korábbi korszakát(nem a gigantikus dobcucc miatt... ::grin:: ) [/quote]
Ja, hát én régóta dobolok, de nem nevezném magam jónak. Tudok valamicskét a dobon játszani de nem sokat. Viszont imádom a dobokat és ez ad elég ambÃciót, hogy majd késõbb jó legyek.
Virgil Donati, persze hallottam róla, van is tõle egy videóm, nem hosszú, de nagyon odarakja a dolgokat. Elég érdekes.
Portnoy: hát valóban technikás a fickó, de valljuk be, hogy fele annyi cuccon is el tudná játszani azt amit akar, a többi pedig csak szemfényvesztés (3 nagy dob, tizenakárhány tam, huszonakárhány cintányér, meg perka).
És neked ismerõs Steve Smith? A szerelése: 1 nagydob, 1 felsõ tam, 1 oldal tam, két beütõ, egy ride, ls 3 splash na meg egy duplázó. És ezzel a cuccal akkorát nyom, hogy kiszakad a monitorod!!! (Drummer Collective 2 disc)